over ons

U bent hier: home » over ons

Van aankoop tot (ver)bouwen woning

Totaalwoonplan Nederland is een product voor de particuliere en zakelijke markt. U kunt ons contacten over het aankopen van een woning tot het bouwen en verbouwen ervan.

Goed, objectief advies is belangrijk. Hierdoor bespaart u tijd en geld en voorkomt u teleurstellingen tijdens het proces.

Totaalwoonplan Nederland is een product van ARMOKA Bouwadvies. Ervaring in het complete bouwproces en Makelaardij. Wij ontzorgen uw aankoop of bouw/verbouw.

Nieuwbouw

U overweegt om een compleet nieuwe woning, garage en/of berging te realiseren? Natuurlijk wilt u dan eerst weten wat de mogelijkheden zijn op de plek waar u wilt gaan bouwen. Maar misschien is de locatie nog helemaal niet bekend en wilt u eerst weten wat er allemaal op u af komt en wat dat allemaal kost?

Totaalwoonplan kan u helpen met al deze vragen en ook met het maken van een totaal bouwplan. Voor meer informatie neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Verbouw

U gaat verbouwen? Dan wilt u waarschijnlijk eerst weten wat daar allemaal bij komt kijken. Hoe selecteert u de juiste aannemer en welke werkzaamheden kunt u zelf doen? Wat kost zo’n verbouwing eigenlijk? Wat moet er in een offerte van een aannemer staan en hoe beoordeelt u deze? Totaalwoonplan adviseert u hier in.

Aanbouw

U wilt uw woon- of werkruimte uitbreiden met een aan- of uitbouw? Een uitbreiding moet voldoen aan de geldende bouwwet- en regelgeving. Daarbij spelen bestemmingsplan en welstandsnota een belangrijke rol.

In steeds meer gevallen kunt u vergunning vrij bouwen en is er geen bouwvergunning meer verplicht.

Wilt u weten wat u wel en wat u niet kunt doen? Totaalwoonplan kan u op verschillende manieren helpen. Voor meer informatie neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wil u een project bespreken? Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.