MAKELAARDIJ

U bent hier: home » makelaardij 

Aankoopkeuring/aankoopmakelaardij

Wanneer u een woning koopt wilt u graag weten of de technische staat van het pand nog goed is, of dat er in de komende jaren nog veel geld aan (achterstallig) onderhoud moet worden uitgeven.

Wat vaak wordt vergeten is dat u als koper ook een wettelijk onderzoeksplicht heeft. Dat betekent dat als u zelf bepaalde gebreken aan het huis had kunnen ontdekken, het herstel van deze gebreken voor eigen risico kan zijn.

Als u dit nalaat, dan kunt u de verkoper niet achteraf aansprakelijk stellen. Er zijn dus meerdere goede redenen om een aankoopkeuring te laten uitvoeren.

Totaalwoonplan adviseert u tijdens de aankoop over de bouwkundige staat, waardoor u deze niet in de voorbehoud hoeft mee te nemen. Tevens voert Totaalwoonplan de onderhandelingen met de verkopende makelaar voor u uit.

Verkoop

U wilt een huis verkopen? Daar komen heel wat punten bij kijken. Waar moet u op letten, welke valkuilen zijn er, wat is de beste manier en hoe moet ik onderhandelen? Met al deze vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij behartigen uw belangen en halen het maximale uit uw verkoop tegen de beste voorwaarden.

Totaal woonplan werkt samen met diverse NVM makelaars, voor meer informatie hierover neemt u gerust contact met ons op.

Verhuur

Ook bij het verhuren van een woning komen vele wetten- en regels kijken. Wilt u tijdelijk verhuren of permanent verhuren? In beginsel is tijdelijke verhuur niet mogelijk, maar er zijn uitzonderingen waarbij tijdelijk verhuur wel legaal is. Wij informeren- en begeleiden u graag door het proces van woningverhuur.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over de aankoop, verkoop of verhuur van een woning? Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.